Bezgluten

logo_bezgluten

“KVALITETA ŽIVOTA BEZ GLUTENA”

Moto tvrtke BEZGLUTEN koji opisuje svaki njihov proizvod.

Motivirani željom da celijakičarima i osobama sa intolerancijom na gluten omoguće uživanje u hrani, koriste svoje iskustvo, znanje i strast kako bi tržištu ponudili vrhunske proizvode bez glutena. Naši proizvodi osvajaju svojim okusom i širinom ponude omogučavajući osobama koje moraju iz prehrane izbaciti gluten da iznova otkriju čaroliju uživanja u ukusnoj hrani.

U početku, tvrtka je opskrbljivala prijatelje vlasnika sa ukusnim kruhom bez glutena za njihovo dijete kojem je dijagnosticirana celijakija. Ono što je započelo kao pomaganje prijateljima i uveseljavanje njihovog dijeteta, pretvorilo se u strast i izazov.

Danas je tvrtka BEZGLUTEN sa svojim proizvodima prisutna u više od 30 zemalja Europe i svijeta obogačujući prehranu mnogih osoba svojom kvalitetom i mnogobrojnim proizvodima bez glutena odličnog okusa.

Zdravlje, zdravlje i samo zdravlje

Najvažnija i najdragocijenija vrijednost svakog ljudskog bića. Stoga je najviše pažnje posvećeno biranju i strogoj kontroli sastojaka i sirovina, a cijela je proizvodnja prilagođena isključivo za proizvodnju hrane bez glutena i za oboljele od fenilketonurije.

Važno je napomenuti da se u proizvodnji ne upotrebljavaju GMO sirovine, te se i u tom slučaju tvrtka BEZGLUTEN pridržava strogih kontrola.

Kvalitetom svojih proizvoda, tvrtka BEZGLUTEN osvaja srca i nepca mnogih osoba na prehrani bez glutena širom svijeta, a najviše se ponose brojnim nagradama za najbolji proizvod koji dodjeljuje Poljska udruga za celijakiju.

Postanite i Vi dio zadovoljne BEZGLUTEN obitelji.