Sastojci:
- 4 jaja
- 200 g šećera
- 50 g MULTI MIX brašna ( BEZGLUTEN )
- 10 g praška za pečenje ( BEZGLUTEN )
- 40 g DIJETALNA VLAKNA IZ KAKAO LJUSKE ( DENVER FOOD )
- 4 dcl mlijeka
- 1 puding od vanilije
- 50 g DEHIDRIRANI KOKOS ( DENVER FOOD )
- 2,5 dcl vrhnja za šlag
- 1 red čokolade za kuhanje
BISKVIT:
Izmiksati 4 jaja i 100 g šećera. Staviti mikser na najmanju brzinu te dodati brašno pomiješano sa praškom za pečenje, te zatim dijetalna vlakna kakao ljuske. U tepsiju (21×32) stavite papir za pečenje, te ulijete smjesu. Peći na 180 C cca 15 min.
KREMA:
Skuhati puding sa 4 dcl mlijeka i 100 g šećera. Izmiksati šlag od 2,5 dcl vrhnja za šlag. Kada se puding malo ohladi umiksati ga u šlag. Umiješati 50 g dehidriranog kokosa.
Stavite kremu na biskvit. Rastopite 1 red čokolade sa malo vode te poškropite po kremi kako bi dobili točkice dalmatinera ( možete i napraviti sloj čokolade).