Dokumenti za preuzimanje:

Uvjeti kupnje

Dostava i plaćanje

Izjava o zaštiti osobnih podataka 

Dostava i plaćanje

 

UVJETI DOSTAVE

Dostavu vršimo putem kurirske službe . Dostava je moguća na područje cijele Republike Hrvatske. Rok isporuke je 2 – 3 radna dana ( za pojedine otoke do 5 radnih dana ). Moguće je preuzeti robu u skladištu (PRELOG ). Preuzimanje robe u skladištu obavlja se po dogovoru s kupcem.

Slanje narudžbe:
Narudžbe zaprimljene svaki radni dan do 12:00 sati pakiraju se i šalju isti dan.
Narudžbe zaprimljene svaki radni dan iza 12:00 sati pakiraju se i šalju sljedeći dan. Narudžbe zaprimljene vikendom i praznikom pakiraju se i šalju prvi radni dan nakon vikenda ili praznika.
Narudžbe koje se preuzimaju u skladištu pakiraju se i predaju prema dogovoru sa kupcem.

Cijena dostave:
– Za narudžbe do 300,00 kn cijena dostave iznosi 29,00 kn bez obzira na težinu paketa.
– Za narudžbe iznad 300,00 kn dostava je besplatna.
– Za narudžbe koje se preuzimaju u skladištu dostava se ne naplaćuje.

 

NAČIN PLAĆANJA

Cijene na webshopu uključuju PDV te vrijede isključivo za narudžbe putem interneta. Valuta je hrvatska kuna (kn). Naručenu robu moguće je platiti na dva načina:

– virmanskom uplatom – odmah nakon kreiranja narudžbe s ovim načinom plaćanja na e-mail ćete primiti predračun. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku uplate. Kako bi ubrzali isporuku pošaljite nam potvrdu o plaćanju na e-mail
– pouzećem – robu pakiramo i šaljemo po primitku narudžbe . Robu plaćate dostavljaču.

 

OSTALO

Za narudžbu koja će se po dogovoru s kupcem preuzeti u skladištu, potrebno je sa sobom donjeti potvrdu o uplati.
Molimo Vas da po primitku paketa pregledate proizvode te usporedite s računom. Eventualna oštećenja i nedostatke odmah reklamirajte dostavnom radniku.
Naknadne reklamacije neće se uvažiti.
Prilikom dostave uz dostavljene proizvode Kupac će dobiti račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obavezan potpisati.
Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke , smatra se da je kupac pregledom pošiljke potvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja.