Dostava i plaćanje

 

UVJETI DOSTAVE

Dostavu vršimo putem kurirske službe. Dostava je moguća na područje cijele Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Rok isporuke do 4 radna dana ( za pojedine otoke do 5 radnih dana ). Moguće je preuzeti robu u skladištu (Virovitica). Preuzimanje robe u skladištu obavlja se po dogovoru s kupcem.

Slanje narudžbe:
Narudžbe zaprimljene toko dana šalju se prvi sljedeći radni dan.
Narudžbe zaprimljene vikendom i praznikom pakiraju se i šalju prvi radni dan nakon vikenda ili praznika.

Cijena dostave za Hrvatsku:
– Za narudžbe do 60 € (451,80kn) cijena dostave iznosi  6,30€ (47,44 kn) bez obzira na težinu paketa.
– Za narudžbe iznad 60 € (451,80kn) kn dostava je besplatna.
.

Cijena dostave za Sloveniju iznosu 12 € (90,36 kn) bez obzira na težinu paketa.

Cijene na webshopu uključuju PDV te vrijede isključivo za narudžbe putem interneta. Valuta je EUR. Naručenu robu moguće je platiti na tri načina:

-virmanskom uplatom

odmah nakon kreiranja narudžbe s ovim načinom plaćanja na e-mail ćete primiti predračun. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku uplate. Kako bi ubrzali isporuku pošaljite nam potvrdu o plaćanju na e-mail.

-pouzećem

robu pakiramo i šaljemo po primitku narudžbe. Robu plaćate dostavljaču.

-kartično plaćanje

u slučaju plaćanja karticom bit ćete preusmjereni na web mjesto pružatelja usluga “Stripe”. Nakon uplate zaprimit ćete e-mail potvrdu.

OSTALO

Molimo Vas da po primitku paketa pregledate proizvode te usporedite s računom. Eventualna oštećenja i nedostatke odmah reklamirajte dostavnom radniku.
Naknadne reklamacije neće se uvažiti.
Prilikom dostave uz dostavljene proizvode Kupac će dobiti račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obavezan potpisati.
Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke , smatra se da je kupac pregledom pošiljke potvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja.