Sastojci za biskvit:
- 4 jaja
- 100 g šećera
- 40 g kokosovog brašna DENVER FOOD
- 10 g praška za pećenje BEZGLUTEN
Izmiksati jaja sa šećerom te dodati brašno pomješano sa praškom za pećenje. Dobro promješati, staviti u kalup za pećenje i peći 20 min na 180 stupnjeva
(Mi smo koristili kalup za tortu promjera 25 cm)
Sastojci za kremu:
- 100 ml vode
- 50 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 10 g kokosovog ulja DENVER FOOD
- 100 g lješnjaka DENVER FOOD
- 50 g dehidriranog kokosa DENVER FOOD
Vodu, šećer,vanilin šećer i kokosovo ulje staviti na vatru da se rastopi. Dodati mljevene lješnjake i kokos. Promiješati i staviti na biskvit. Ostaviti da se ohladi te posipati dehidriranim kokosom