Kokosovi čupavci (bez glutena)

Kokosovi čupavci bez glutena

Biskvit:

Priprema biskvita:

Izmiksati jaja i šećer. Dodati malo ulja, zatim naizmjenice dodavati Mix za biskvit pomiješan sa praškom za pečenje i mlijeko. Kada se dobro izmiksa stavite u veću tepsiju ( dimenzije pećnice ). Tajna ukusnih čupavaca je da biskvit ne bude debeo, te da kocke biskvita režete na manje komade ( cca 3 x 3 cm ). Kod manjih komada biskvita, preljev od čokolade će se bolje upiti u biskvit.
Peći na 180 C 25 minuta

KREMA:

  • 150g šećera
  • 2 dcl mlijeka
  • 100g čokolade
  • 100g margarina

Otopiti na laganoj vatri uz miješanje.

Biskvit narezati na kockice, umočiti u kremu i uvaljati u kokosovo brašno

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.