Lazanje s palačinkama bez glutena

Lazanje s palačinkama bez glutena

SASTOJCI ZA PALAČINKE:

Priprema:

Dobro izmiksati i ispeći palačinke.

 

SASTOJCI ZA BECHAMEL:

Priprema:

U mlijeko dodati maslac, malo soli i brašno. Miješajući kuhati do vrenja pa maknuti sa vatre.

 

SASTOJCI ZA BOLOGNESE:

  • 500 g mljevenog mesa
  • 1 žličica kokosovog ulja bez mirisa i okusa ( DENVER FOOD )
  • 1 žličica domaće crvene paprike
  • 2 režnja češnjak
  • malo soli
  • začinsko povrće ( BEZGLUTEN )
  • papar
  • sumak ( Bakra )
  • 1 dcl domaće pasirane rajčice

Priprema:

Na otopljenom ulju na kratko popržiti sitno nasjeckan češnjak, dodati crvenu papriku i mljeveno meso. Izdinstati, dodati začine po želji i na kraju dodati rajčicu.

 

PRIPREMA LAZANJA:

U tepsiju dimenzija 22 cm x 30 cm staviti papir za pečenje. Slagati red palačinki, red nadjeva s mesom, red bechamela pa naribani sir i tak dok ne potrošite sastojke.

Mi smo napravili 3 reda sa 6 palačinki. Peći na 180 C cca 40 minuta, ostaviti da se malo ohladi prije rezanja.