O nama

www.bez-glutena.hr

Vođeni idejom da je samo najbolje dovoljno dobro za nas, naše kupce i partnere, u stalnoj smo potrazi za novim proizvodima visoke kvalitete. Celijakija i prehrana bez glutena dio su našeg života zadnjih 10ak godina.
Vizija naše web trgovine je kupcima ponuditi najveći izbor najkvalitetnije bezglutenske prehrane do koje će lako doći jednim klikom miša, uz kupovinu dostupnu 24 sata dnevno.

provjerena kvaliteta bez glutena

Proizvodi vrhunske kvalitete

Svojim kupcima i partnerima želimo ponuditi samo najbolju kvalitetu proizvoda, jer oni to zaslužuju. Svijet bezglutenske prehrane nudi mnoštvo proizvoda upitne kvalitete, no na našem web shopu svi su proizvodi provjerene kvalitete. Izrađeni su po standardima zapadnih zemlja Europe, što ih svrstava u najviši rang kada je kvaliteta u pitanju. Budite sigurni da s nama jede kvalitetno, zdravo i nadasve ukusno. Najbolju ponudu bezglutenskih proizvoda potražite u našoj web trgovini.

dijalog s kupcima bez glutena

Sjajan odnos s kupcima

Kupac je kralj! Kod nas ta parola dobiva jedno sasvim novo značenje. Već smo 10ak godina u svijetu prehrane bez glutena. Znamo točno koje su vaše potrebe i želje. Puno se educiramo o bezglutenskoj prehrani i to znanje rado dijelimo s našim kupcima. Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz bezglutensku prhranu, celijakiju, poremećaje u prehrani, kvalitetu proizvoda, način pripreme jela ili bilo što drugo – tu smo za vas. Kontaktirajte nas i dobiti ćete kvalitetan i sadržajan odgovor u vrlo kratkom roku. 

brza dostava sigurna kupvina bez glutena

Jednostavna i brza online kupovina

Naša web trgovina prilagođena je svim najnovijim standardima koje preporučuje struka. Svojim kupcima želimo omogućiti užitak u online kupovini. Naš web shop je jednostavan i siguran za korištenje. Proizvode vrlo jednostavno možete dodavati u košaricu, a proces završavanja kupovine i plaćanja je maksimalno pojednostavljen. Sada je pravi trenutak da isprobate novi poboljšani sustav narudžbe i ugrabite sjajne popuste koje trenutno nudimo svojim kupcima.

brza dostava proizvoda bez glutena

Brza i besplatna dostava

Svaki kupac želi svoj proizvod što prije na svojoj adresi. U suradnji s dostavljačkom kućom potrudili smo se osigurati brzu, kvalitetnu i pouzdanu dostavu na vaš kućni prag. Naručeni proizvod šaljemo isti dan, a na vašu adresu stiže (uglavnom) unutar 1-2 dana. Uz brzu dostavu, nudimo i besplatno slanje paketa za sve kupce koji naruče robu u vrijednosti iznad 300 kuna. Naručite svoj paket proizvoda već danas i već sutra uživajte u sjajnim bezglutenskim proizvodima.

velik izbor proizvoda bez glutena

Veliki izbor ukusnih proizvoda

U našoj web trgovini možete pronaći vrlo šarolik izbor proizvoda bez glutena vrhunske kvalitete. Proizvodi su podijeljeni u nekoliko glavnih kategorija kako biste se lakše snašli i odabrali ono najbolje za vas. Web trgovina ukupno broji više od 150 proizvoda bez glutena, za svaku namjenu. Tu su sjajna peciva i kvalitetan kruh, ukusne slastice, mnoštvo tjestenina i riže, sjemenke iz svih dijelova svijeta, vrhunska brašna i mixevi koji će vam osigurati jednostavnu i brzu pripremu bezglutenskih jela. Potražite svoje najdraže proizvode već sada i uzmite veliki popust.

sigurnost kupovine bez glutena

Sigurna kupnja i zaštita podataka

Prilikom kupovine na našem web shopu možete se osjećati u potpunosti sigurno. Odlučili smo koristiti visok stupanj zaštite vaših osobnih podataka, kako biste se kupujući kod nas osjećali sigurno. Vaši podaci ostat će u tajnosti i zaštićeni od bilo kakve zloupotrebe. Sigurnosni protokol koji koristimo, omogućiti će vam da vaša online kupovina protekne u potpunosti bezbrižno. Nemojte se ustručavati kupovati kod nas, je sigurnost korisnika nam je jedan od prioriteta. Uživajte u bezbrižnoj kupnji i mnoštvu pogodnosti koje nudimo novim korisnicima.

kupnja na više platformi bez glutena

Kupovina putem pametnog telefona

Pametni telefon danas je jedan od glavnih alata svake osobe i gotovo da se ne odvajamo od telefona. Suvremeni kupac na web shopu sve češće kupuje putem pametnih telefona. Rijetke web trgovine u Hrvatskoj nude ugodnu kupovinu putem pametnih telefona. Mi smo odlučili investirati u taj segment, jer smatramo kako će kupovanje putem pametnih telefona postati naša svakodnevica. Dakle, na našem web shopu možete u potpunosti sigurno i jednostavno kupovati putem pametnih telefona ili tableta. Uživajte u suvremenoj mobilnoj kupnji proizvoda bez glutena.

nove ideje recepti bez glutena

Besplatna edukacija i recepti

Puno vremena ulažemo u edukaciju i sakupljanje novih informacija na području prehrane i celijakije. Smatramo to vrlo bitnom stavkom, ali i prednošću našeg poslovanja. Ako ste u potrazi za kvalitetnim savjetom vrlo rado ćemo vam pomoći. Često organiziramo ili prisustvujemo na radionicama o prehrani bez glutena. S nama surađuje i nekoliko stručnjaka (nutricionisti i doktori), koji svoje znanje dijele putem našeg bloga. Također, na web stranici imamo rubriku Recepti, gdje možete pronaći naše najbolje bezglutenske recepte. Educirajte se s nama i živite super život.

.

Za sva pitanja obratite nam se na: info@bez-glutena.hr