Princes krafne bez glutena by Dada

PRINCES KRAFNE bez glutena by Dada

Tijesto:

Vodu, mast i sol staviti na vatru, kad zavri dodati brašno i promiješati. Malo ohladiti, miksati mikserom i dodavati jedno po jedno jaje i pola praška za pecivo, Pećnicu ugrijati na 250 C i kad se ubacuju modelirane krafne smanjiti na 200 C. Peći cca 30 min

NE OTVARATI PEĆNICU ZA VRIJEME PEČENJA

 

KREMA:

  • 4 žumanjka
  • 4 žlice šećera
  • 2,5 dcl mlijeka
  • 130g Hammer m brašna

Žutanjke, šečer i mlijeko miksati i dodavati brašno. Pola litre mlijeka skuhati sa 4 vanilin šečera. Kad zavri dodati izmiksanu smijesu i miješati na laganoj vatri dok se ne skuha ( kao puding ).

Od 4 bjelanjka i 6 žlica šećera napraviti snijeg koji se doda u ohlađenu skuhanu kremu.

Krafne prerezati popola, ubaciti kremu, posipati šečerom u prahu

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.