Pakiranje sadrži: 270 g smjese + 30 g čokoladnih granula
Za pripremu kolača pripremite sljedeće sastojke:
3 jaja
110 g šećera
180 ml ulja ili 170 g otopljenog, ohlađenog putera
50 ml vode
IZRADA:
1. Sve sastojke stavite u zdjelu i miješajte mikserom na najjačoj brzini oko 2 minute dok smjesa ne postane glatka, zatim dodajte granule čokolade i miješajte žlicom.
2. Smjesu izlijte u kalup za pečenje veličine 25 x 11 cm obložen papirom za pečenje i zagladite površinu.
3. Kalup stavite u pećnicu zagrijanu na 170 °C, pecite (bez konvekcije) oko 55 minuta pa izvadite iz kalupa i ohladite. Pohraniti pokriveno.
Priložene granule čokolade možete posipati po torti tek nakon izlijevanja u kalup.
UŽIVAJTE U JELU!
Sastojci: Prašak za tijesto: kukuruzni škrob, kakao, rižin škrob, inulin, sredstva za dizanje: natrijevi karbonati, difosfati; krumpirov škrob, aroma. Čokoladne kapljice (10%): šećer, kakao masa, kakao maslac, nemasni kakao, emulgatori: lecitin (sadrži soju); okus vanilije.
Pogodno za osobe intolerantne na gluten.
Nutritivna vrijednost (nakon pripreme): 100 g
Energetska vrijednost: 1559 kJ/ 368 kcal
Masti: 4,0 g
uključujući zasićene masne kiseline: 2,5 g
Ugljikohidrati: 80 g
uključujući šećere: 4,3 g
Vlakna: 1,1 g
Bjelančevine: 2,5 g
Sol: 0,65 g
Neto težina: 300 g
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Recenzije
Još nema recenzija.