Svinjetina sa mungo grahom i povrćem

Svinjetina sa mungo grahom i povrćem bez glutena recept

Sastojci:

  • 500 g narezanog svinjskog mesa ( može i neko drugo )
  • 200 g MUNGO graha
  • 1 glavica luka
  • malo kokosovog ulja bez mirisa i okusa
  • češnjak
  • poriluk
  • mrkva
  • peršin
  • začinsko povrće
  • sol
  • crvena paprika

 

Priprema:

Na kokosovom ulju popržiti luk, dodati meso, začiniti solju i začinskim povrćem. Kratko popržiti i dolijati vodu cca 600 ml. Nakon što zavrije dodati mungo grah, na kolutiće narezane poriluk i mrkvu. Dinstati 40 minuta. 10-tak minuta prije kraja staviti češnjak i peršin i poklopiti.

NAPOMENA: Prije upotrebe, mungo grah isprati u 2-3 vode, zatim ga namočiti i ostaviti preko noći u vodi

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.